Новости

Мода и убавина

Најнов тренд – уметнички цртежи исртани над текстил!

Ете како деновиве се повеќе се спојуваат ликовната уметност и модата. Уште еден доказ дека и модата е само еден дел од уметничките дострели на креативноста и имагинацијата.

Погледнете ги овие алишта над кои се нацртани уметнички слики и дела, а кои се повеќе земаат замав во модните трендови.

GOLD
To Top