Новости

Мода и убавина

Најубавиот велигденски празничен маникир!

Време е за светли бои и нијанси. Како на вашиот модерен стајлинг од стрнана облеката, така и на маникирот. Време е за нокти во светли бои. Ако сеуште ве нема обземено велигденската празнична атмосвера, време е сда се погрижите околу тоа. Ќе ве развесели, ќе ве расположи и ќе се чувтсвувате пролетно и опуштено.

Погледнете неколку идеи токму за овој пролетен празничен велигденски маникир и превземете чекор за да го реализирате вашиот омилен.

 

 

 

GOLD
To Top