Новости

Мода и убавина

Најубавите и најлошите модели на шапки на кралските коњски трки

Кралските свечености се одлично место за покажување нови трендови и креации, а Ројал аскот е годишна коњска трка во Лондон која никако не е исклучок. На оваа кралска трка, во кодексот на облекување, се инволвираат и шапките како неизбежен детал со атутфитот и славните дами, сега имаат прилика да ја истакнат својата креативност преку најразличнте модели. Се се врти околу шапките!

Секако дека кралското семејство е во центарот на вниманието во тој период, но покарј нив, будното око на фоторепортерите ги доловува во кадар и упадливите шапки на останатите гости кои изгледа дека некогаш петеруваат со креативноста. Погледете ги моделите, па ако некогаш имате прилика и ве поканат на ова кралско случување и модна борба, не претерувајте со имагинативноста, затоа пто имајте на ум, се си има граници!

GOLD
To Top