Новости

Мода и убавина

Романтични венчаници за најубавиот ден!

Во дизајнот на невестинските фустани доминира едноставноста која поаѓа од максимата „во едноставноста е убавината“. Романтичната нота секако е неизбежна во дизајнот на сонот на секоја жена. Во употреба се 3Д- цветови и истите се доработувани рачно во мозаична форма.

И рамните линии  привлекуваат со нишката на едноставноста како и невидливиот спој на контрасти како суптилен спој на материјал и форма и како бегство од униформираноста.

 

GOLD
To Top