Новости

Мода и убавина

Необичен модел на јакни кој уште од сега има своја листа на чекање

Новите Кафтан студиски модни додатоци се фантастична комбинација од високата и уличната мода и streetstyle.  Tие одлично се комбинираат со траперки, а многу лесно можат да се прилагодат и за свечените прилики. Материјалот од кој се изработени се работи рачно во сите бои и токму тоа е причината поради која многу љубители на модата веќе се запишаа на листата на чекање за овој нов модел со потпис Кафтан студија.

Погледнете колку се штосни овие јакнички и размислувајте за да бидете првата најтренди девојка во есента и зимата што ќе следи.

 

GOLD
To Top