Новости

Мода и убавина

Необични зимски ракавици кои и тоа како ќе ве стоплат зимава!

Убавината на одниот свет е во тоа шт може постојно да се експериментира. Се експериментира со бои материјали, текстури. Се мешаат стари и нови инспирации, се додава малку од старото и по нешто актуелно за да се постигне вистинскиот ефект.

Но, најубавото во создавањето на модата и модните детали и асесоари е тоа што не само што тие можат да станат поубави, туку и нивниот ефект ќе биде зголемен. Односно нивната намена ќе биде потенцирана. Тоа се сучува и со зимските ракавици. Модните дизајнери го користат крзното за да создадат топли ракавици кои и тоа како ќе ви се најдат во оваа студена зимска атмосвера. А освен тоа, сеуште ќе бидете главна ѕвезда во однос на модните детали.

Освен ракавиците, модните дизајнери овој пат го искористиле овој материјал за создавање на белегзии кои совршено се вклопуваат со зимскиот аутфит. Погледнете неколку од фотографиите.

GOLD
To Top