Новости

Мода и убавина

Необични сандали од јаже

Летните сандали од дебело јаже
совршено изгледаат во сите модни дневни комбинации и многу се удобни. Исплетени и атрактивни чворови го красат женското стапало и го пресликуваат летниот амбиент во одот по жешкиот асфалт. Двете клучни карактеристики-комфор и „ тренди изглед“ претставуваат спој на форма и функција и секако ја истакнуваат убавината на женското стапало и нога.

Евротип
Евротип
To Top