Новости

Мода и убавина

Необично и смело. Есенските палта на уличната мода во големите метрополи

Необично и смело, воодушевувачко, а во исто време и зачудувачко. Или би ви се доапаѓало или категорично би рекле не за овие нови трендпви на т.н. ,, street style” или уличната мода за престојната есен во Париз, Њујорк, Милано.
Се чини дека модните обожаватели малку пробале да избегаат од класиката на која всушност се потпираат есенските палта, но дали се допадливи или упадливи, тоа ќе го оцени вашиот вкус. Сепак од нас големо браво за модниот исклучок, затоа што ние навиваме за новото, ексклузивното и безграничното кое постои само во овој свет

GOLD
To Top