Новости

Мода и убавина

Новата колекција на Оскар де ла Рента за пролет-лето 2020

Оскар де ла Рента и неговата колекција за пролет – лето 2020 година, соопќтува за убавината и шармот што во себе го носат овие годишни времиња.

Тропски бои, топли тонови за лето и свежи за пролет. Лесните и широки фустани се најевидентни во неговата нова колекција која веќе е достапна.

Погледнете ги моделите и утвредете сами дали ќе ве освојат.

GOLD
To Top