Новости

Мода и убавина

Новогодишни илустрации инспирирани од модните блогерки

Секоја сезона е нова инспирација и предизвик за модерните блогерки. Тие навистина го доловуваат духот на актуелните случувања, топлото или ладното време и празниците.

Инспирирани токму од нив, уметниците преку илустрации ги доловуваат нивните феноменални фотографии кој за оваа сезона ни го носат божиќното расположени и спокојот кој се чувствува во топлиот дом пред новогодишната елка.

Освен тоа, мораме да признаеме дека девојките од фотографиите и ја истакнуваат својата провокативност. Дали можеби сакаат да докажат дека нешто може повеќе да сјае од лампионите и сјаличките на елката и дали го доловуваат само празничниот дух или можеби токму празниците се одлична подлога за тие да го опишат нивниот страсен дух и природа и да се стават во центарот на вниманието за да бидат што позабележани!

Вака…или онака..инспирираат! А за што само вие и вашето моментно расположение си знаат!

 

Евротип
Евротип
To Top