Новости

Мода и убавина

Принтот кој потсетува на крава – нов хит на украсување нокти!

Новиот пролетен тренд на нокти е украсување со црни точки кои потсетуваат на кожата на едно домашно животно- крава. Прозвучува необично, но е всушност повеќе од прифатен и практикуван кај модните трендсетерки.

Без разлика дали имате природни или акрилни нокти, како додаток стои и францускиот маникир со примероци од овој дезен.

GOLD
To Top