Новости

Мода и убавина

Номадски тренд – парчиња ткаенини во едно цело

Номадски тренд- пацворк закрпка
Ова е еден од најновите модни трендови. Од модните ревии-Париз и Њујорк се пресликува и на нашите урбани шеталишта. Се појавува како пантолон, фустан, комбинезон, летна туника.
Трендот на составување парчиња ткаенина во едно цело, претставува анимација за сосема нова креација на колорит вплетен во женската гардероба и како таков е оригинален и секако неповторлив.
Разбудете ја фантазијата и создадете уникатно модно парче.

GOLD
To Top