Новости

Мода и убавина

Нуди нијанси на сандали

Сандалите како летен аксесоар во нуди варијанта која го носи епитетот-универзално и истото би значело -одговара со секаква модна комбинација. Палетата на софистицирани бои како на модните писти, така и на „ урбаните писти“ додаваат светол тон на било кој stajling. Суптилната- нуди нијанса на крем боја со сите свои варијанти и бебешко розева ја долововува префинетата елеганција.
На потемнетата кожа подобро и прилега топол крем и маслинест тон. Бронзената нијанса совршено одговара на сосема темен тен на кожа.
Обујте ги сандалите на нуди нијанса и кога ќе чекорите низ урбаните улици ќе се почувствувате како да чекорите по модна писта. Задоволството е максимално, се сложувате?

GOLD
To Top