Новости

Мода и убавина

Округли очила за сонце – најголем летен хит и оваа сезона!

Ова лето округли наочари за сонце
Стакла во пастелни бои, ombre efekt со рамки што потсетуваат на оклоп од морска желка. Минимализмот на рамките овозможува игра со детали како метални принтови во форма на мали триаголници еден до друг со мало растојание.
Именуваните модели го носат потписот на брендот Police и даваат впечаток на „fierce look.“

GOLD
To Top