Новости

Мода и убавина

Пантолони со висок струк – модерни и комфорни!

Веќе од поодамна пантолоните со низок струк, заминаа во историјата. Тотално некомфорни и не истакнуваа ништо позитивно од женските облини. Затоа, денес модните дизајнери се повеќе ги пласираат и алудираат на пантолоните со висок струк. Не само што се убави и прават струк кај половината, туку тие се удобни и лесни. Ја зголемуваат самодовербата и во комбинација со модерни штиклички, ќе се чувствувате како да сте најшармантната и моќна икона која и тоа какк знае да го претстави најмовиот тренд од модниот свет.

 

GOLD
To Top