Новости

Мода и убавина

Парфемот со арома на море

Giorgio Armani- Acqua di Gioin е парфемот со арома на море. Овој заводлив парфем не повикува токму таму, на брановите на најсиното море. Инспирацијата е добиена од дивите острови Pantelleria и Antiqua.
Стаклената амбалажа наликува на капка вода во чија внатрешност е сокриен мирисот на цитрус и мирисот на листот од нането. Срцевината е составена од воден јасмин, божур и розов пипер. Базичната структура е дозбогатена со кедар, жолт шеќер и лабранум чие потекло е од Медитеранот.
Мирисот на лабранумот побудува чувство на морска врелина и незаборавни спомени,

GOLD
To Top