Новости

Мода и убавина

Пегите стануваат нов моден тренд!

Ако некогаш сте се труделе да ги сокриете бенките или малите паегички кои се појавуват на лицето, а кои инаку значат „бакнеж од сонцето“, сега е време за нови тактики. Ако некогаш сте се мачеле со пробување на безброј пудри и коректори, се со цел да го прикриете вашиот природен изглед и да добиете еда мазна пластична фасада како на бројните фотошопирани туторијали на интернет, сега е време да речете едн големо доста.

Погледнете ги овие модели кои уживаат токму со она пто вие до пред некое време го сметавте за мана или недостаток. Време е да сватите дека токму пеѓите се вашата предност и она што ве прави „number one“ во модниот свет.

 

Евротип
Евротип
To Top