Новости

Мода и убавина

Пердуви по волја

Мода 2019 како пердуви по волја. Ова мора да се размисли од страна на италијанските модни дизајнери Гилда Амброзио и Џулија Тордини, кои не се само декретирани како најмногу следени во социјалните мрежи од 2018 година, но исто така и најмногу сакани од ВИП-ите и модни блогери.

Пример за ова е големото пријателство со најзавидната русокоса на Италија, Кјара Ферарни. Брендот на Атико на двете прекрасни капини, за мода од 2019 година, се фокусира токму на пердувите. Меѓународните познати личности, како што се Дуа Липа, Олга Куриленко и Рози Хантингтон Витли, веќе на различни црвени килими и настани поврзани со модниот систем, покажаа некои алишта со пердув и исклучително ексцентрично расположение.

Силната точка? Невидена сензуалност која ги разликува секоја од нивните збирки од раѓањето на брендот. Алтернативно, нашата  идеја од Лиу Џо за кратко, женски фустан украсен со фантастични црни пердуви.

GOLD
To Top