Новости

Мода и убавина

“Персонализирана” облека

Еден од најчесто користени зборови за мода во 2019 година дефинитивно ќе биде прилагодување. Персонализирајте како “да бидете ексклузивни”. Прилагодете како да ги “задоволите вашите потреби” и зошто да не се појават некои мали дефекти. Прилагодете “да бидете модерни” или уште подобро да  креирате.

И оваа одлична лекција ни ја дава водечкиот бренд на џемпери на Фалконери. Со Falconeri Unique елементите на Ultralight линијата Cashmere. Тие се направени индивидуално: вратот на екипажот и грлото може да се диференцираат со свои иницијали или прекар. Целта? Направете не само облека, туку и лицето кое го носи. Прослава на Made in Italy мода, да се каже мајсторство и квалитетни производи кои секогаш го карактеризираат брендот, без да го заборават вниманието на јавноста и неговите желби. Кашмир на екстремна мекост за луксузна трикотажа на дофат на сите.

 

GOLD
To Top