Новости

Мода и убавина

Пола-пола. Здолниште и панталони во едно. Само за оние неодлучните!

За оние кои сакаат и не можат баш да се одлучат дали на себе да стават панталони или здолништа и фустани, излегува нов тренд на уличната мода.

Половина здолништа ики сукњи -половина панталони. Необично,смело и доста впечатливо.

… Хммм па зошто да не ако сте неодлучни. Конечно вашите две различни идеи штом станува збор за модерниот аутфит, се вклопуваат во една!

GOLD
To Top