Новости

Мода и убавина

Пролетен празничен аутфит! Одберете го најубавиот и зрачете!

Пролетта значи будење. Нови почетоци, нови идеи, нови креации, нови претензии, емоции, весели и среќни вибрации. И токму во сето ова градење на нешто ново, весело и среќно, не смееме да го заборавиме и напиот аутфит.

Разбудете и го него и напраете му едно комплетно т.н. будење на плакарот. Отсрранете ги темните бои и оставете се што е светло. Комбинирајте весели бои, цветни принтови, па така полесно ќе му дозволите на позитивното расположение да навлезе во секоја „пора“ од вашиот ум. Погледнете неколку од нашите идеи за вашиот аутфит на претстониот празник. Се надеваме дека доволно ќе исцрпите инспирација.

 

 

 

GOLD
To Top