Новости

Мода и убавина

Пролетни нијанси на лак за нокти кој ги привлекуваат најголемите воздишки!

Розевата и бледо розовата боја или пак бојата на јоргован. Таа е асоцијација на розевите пупки од расцутените дрва.

Пурпурната или загасито портокаловта боја.

Жолтата боја е боја на сонцето, светлината, утрото, денот, а и залезот.

 

GOLD
To Top