Новости

Мода и убавина

Пролетни сукњи на преклоп – најпосакуваниот модел за оваа пролет!

Време е за бои, за позитивни вибрации и соблекување на тешките бунди, дебелите блузи, јакни и палта.

Сукњите со преклоп ќе бидат најмодерни оваа пролет. Ги истакнуваат нозете, струкот и пролетно шармираат.

Погледнете ги моделите на овие сукњи со преклоп и скројте го вашето совршено здолниште.

СН Брокер
To Top