Новости

Мода и убавина

Проѕирните штикли се повеќе се пробиваат во модниот свет!

Испробавме со сите бои, варијации, принтови, материјали и текстури. И изгледа кога веќе нема идеја, се оди кон наједноставното.

Во случајот, штом станува збор за високите потпетици, дизајнерите одлучија да се вратат токму кон стартната позиција каде тие едноставно немаат измислено боја за нивниот нов креативен модел. Но, токму тука се створи зародишот на нов тред што го произведе нивниот брилијантен ум и тие дојдоа до заклучок. Што ако модниот свет стане безбоен?

Започнаа од проѕирните штикли, а дали понатаму ќе продолжат и по некоја година ќе бидат најмодерни проѕирните алишта, останува да видиме. Што ли се крие во нивните брилијантни креативни умови?

 

GOLD
To Top