Новости

Мода и убавина

Различни обетки – најнов пролетен тренд!

Штом станува збор за пролетниот тренд за 2019 година, модните дизајнери, уште од сега знаат каква мода не очекува.

Во поглед на асесоарите и обетките, тие прогнозираат дека т.н. „mismatched earrings“ или различните обетки на двете уши ќе бидат најголемиот пролетен хит. Погледнете ги необичните модели и запрашајте се дали ќе одговараат за вас во оваа пролет.

А можеби и идејата не е толку лоша. Сите имаме случаи каде сме загубиле обетка, епа ако ви останало нешто конечно ќе можете д комбинирате и вашиот распар да стане пар. Сепак, не мора се да биде совршено и перфектно! Спротивностите се привлекуваат нели? А според светот на модата, тие почнуваат и да изгледаат се поубаво и попривлечно. Епа што чекате. Пронајдете го вашиот распар, соединете го и направете пар!

 

GOLD
To Top