Новости

Мода и убавина

Темни нијанси на пролетни модели на сукњи за оние кои сакаат да играат на сигурно!

Во последно време сме навистина пролетно расположени, а тоа значи дека веќе сме опседнати со боите на пролетта, шаренилата, цветните варијанти и принтови кои обично ви ги предложуваме. Но, сепак тука сме и за оние на кои овие модели и не им се баш најпривлечни. Едноставно тие сакаат да играат на сигурно и да не скпериментираат премногу.

Ако сте и вие дел од тие сугурни „играчи“, погледнте ги овие модели на здолнипта во темни бои кои во случај ако се премислите, слободно може да ги кмбинирате со некои поекстравагантни шерени маички, цветни варијанти на блузи или маички со натписи кои модните блогерки веќе одамна ги котираат на прво место во модниот свет.

GOLD
To Top