Новости

Мода и убавина

Траперки со висок струк

На модната сцена повторно се враќаат траперките со висок струк во тексас варијанта. Омилените траперки го носат истиот епитет од причина што ја издолжуваат фигурата и женските нозе добиваат повитка форма . Ременчињата околу струкот од истиот вонвременски материјал доловуват слика на лежерност атрактивност. Во комбинација со чипкана блуза се добива софистицираност и вечерна варијанта на овој модел. Потпетиците ја дополнуваат вечерната слика на секоја жена што ги облекла траперките со висок струк.

GOLD
To Top