Новости

Мода и убавина

Трендови за во постудените денови

За постудените денови, хит модел е каро-палто направено од мешавина на волна и кашмир.

Драмските моменти се искажуваат преку бундите од лажно крзно-краток и долг модел.
Стилскиот грејач-пердувеста јакна е во стилизирана и поелегантна варијанта.
Комбинација кожа-волна препорачлива во casual варијанта и конечно сјајното PVC-палто допринесува за загарантиран атрактивен изглед.

GOLD
To Top