Новости

Мода и убавина

Удобноста е изгледот на новиот луксуз. Широки алишта во песочни бои!

Ако некогаш тесното беше во мода и си знаевме нарпдски да речеме,,трпи за убавина”, денес е сосема спротивното.Токму широкиот аутфит е изгледот на новиот луксуз.

Широки сукњи и големи траперки, долги и сукњи со лесни материјали кои нудат комплетна комоција на вашето тело. Време е да уживаме во нашите 5 минути девојки. Исфрлете се што не ви годи и конечно чувствувајте се удобно во овие комбинации од песочни бои кои патем, можете да ги комбибирате со ниски чевли или патики. (За уште поголемо задоволство нели?).

GOLD
To Top