Новости

Мода и убавина

Фустани со реси – вашиот неодолив избор!

Овие фустани потсеќаат на 20тите, а тие години потсеќаат на оние моменти кога конечно жената ја добила својата моќ во општеството. Години на рaдост, џез, забава и опуштеност.

А што би не спречило да го обновиме тој момент?!

GOLD
To Top