Новости

Мода и убавина

Фустан кој прилега на секаков облик на телото

Слаби, високи, полнички или тенки, без разлика, овој модел едноставно прилега и стои на секого. Со облини или не. Магијата е во преклопот.

Фантастично се приспособува на сечија фигура и ги крие недостатоците или ги разубавува облините. Погледнете го моделот кој задолжително би требало да го усвоите во вашиот плакар.

 

GOLD
To Top