Новости

Мода и убавина

Фустан со тенки прерамки

Фуeстан со тенки прерамки
Фустанот кој никогаш нема да излезе од мода е фустанот со тенки прерамки. Џин Харлоу- сексипилната актерка во 20-тите години ги анимира модните блогерки да се вљубат во овој модел што го овозможува ефектот на слобода.
Фустанот со тенки прерамки на женското тело му дава дополнителна женственост и голема доза на романтичен и нежен израз и секако сексипилен изглед.

GOLD
To Top