Новости

Мода и убавина

Шампањско за убава коса

Најновиот тренд за нега на косата е миење со шампањско. Овој третман е повеќе од актуелен кај познатите актерки како Кетрин Зета Џонс. Резултатот е повеќе од очигледен. Нејзината привлечност ја вклучува и прекрасната коса и сега веќе откриената тајна за нејзината нега. Процентот на алкохол допринесува во растот на влакното и овозможува чистина и сјајност.
Една чаша шампањско користете ја како напивка, а другата истурете ја врз косата. И двете ќе ја облагородат вашата веќе присутна убавина.

GOLD
To Top