Новости

Мода и убавина

Широки бели палта и патики

Палтата ја доживуваат својата трансформација, па од струкирани модели кои ја следеа линијата на телото, ги истакнуваа облините и ја нагласуваа половината, стануваат комплетниот опозит. Широките ,,big size” кроеви се омиленото парче на модните трендсетерки. Најчесто тие се носат отпетлани, но најинтересен е фактот што ако некогаш палтата беа забранети да се комбинираат со патки или тренерки, денес е тоа возможно и апсолутен тренд. А штом зборуваме за бојата, би заклучиле дека белатс е најпосакуваната боја од овој модел.

GOLD
To Top