Новости

Мода и убавина

Адел како модна икона! – Нејзините најдобри моменти на црвениот тепих!

Покрај заносниот глас, Адел ја диктира и модата на многу девојки ширум светот.

На почетокот од нејзината кариера, таа беше пример за плус – сајз девојките, а сега веќе станува евидентно дека пејачката може да ја ,,носи” својата фигура каква и да е.

Нејзината самодоверба е најрелевантна, па можеби говорот на телото и лицето се оние кои го претставуваат моделот во најубаво светло. Од една страна скромна и класична убавина, а од друга страна и латентна ,,дива” која криејќи се зад скромноста (божем наивно), Адел знае да го привлече внимснието од целиот свет.

Несомнено, оваа ѕвезда станува стилска икона за многумина. Во продолжение, погледнете го видеото кое ги покажува нејзините најубави моменти или модни изданија каде таа се претставуваше низ годините на црвениот тепих.

Евротип
Евротип
To Top