Новости

Мода и убавина

Ако би знаеле какви чевли има во продавницата на Сара Џесика Паркер, веднаш би одлетале за Њујорк!

Ако би знаеле какви чевли има во продавницата на Сара Џесика Паркер, веднаш би одлетале за Њујорк!

…И замислете, влегувате таму и Кери Бредшо ви ја отвора вратата, помагајќи ви при изборот на чевли. Токму тоа се случува деновиве во нејзината продавница.

Инаку Сара Џесика Паркер во многу интервјуа зборува дека е тотална спротивносг со ликот на Бредшо во истоимената серија:,,Сексот и градот”. ,,…Но, единствено нешто што не поврзува со Кери е пасјата кон чевлите и високите потпетици. Понекогаш најважното нешто во модата се баш тие!” вели таа.

Инаку Паркер му се приклучи на модниот свет во 2014 година претставувајќи своја модна линија, а што има деновивенад рафтовите во нејзината продавница, погледнете сами.

Евротип
Евротип
To Top