Новости

Мода и убавина

Ако сакаме да ,,нурнеме” во нечиј плакар, тоа е во оној на Блејк Лајвли

Позната холивудска ѕвезда што го прослави своето име во серијата ,,Gossip girl”, што имено беше концентрирана на модниот стил на девојките и момчињата во тие години, е најатрактивната модна икона веројатно во целиот свет.

Нејзиниот стил, зрачи со модна елегантност, софистицираност и Блејк важи за најстилизирана актерка. Често пати нејзиното име и нејзиниот моден избор, може да се види на насловните страни на светски популарните магазини.
А ние, ние со задоволство би нурнале во нејзиниот плакар и таму би останале со денови. Ех… кога би можеле!

GOLD
To Top