Новости

Мода и убавина

Атрактивни и секси црвени фустани или ужасни торби? – Што се случува со модниот свет оваа година?!

Пребарувајќи на Pinterest модни случувања и новости за оваа пролет 2021ва година, малку како и да се разочаравме. Ок, „big size“ е новото секси. Видовме „big size“ торби, „big size“ палта, „big size“ кошули. Епа на ред се фустаните.

„Big size“ или предимензионирани црвени фустани или торби дами и господа.

Ако некогаш црвениот фустан беше асоцијација за нешто тесно, секси, провокативно, женствено и страсно, веројатно сега ни се наметнува некоја друга слика за истиoт. Погледнете ги големите торби кои ако сте од оние кои слепо ги следат модните трендови, би се вовлекле во нив. Од друга страна се за комоција нели? Но, каде е правилото, дека се „трпи“ за убавина?!

Сепак, што е до нас би се вратиле на старото. Од нас големо „НЕ“ за овој тренд, а вие како сакате.

Pinterest

Pinterest    

Pinterest

Pinterest

GOLD
To Top