Новости

Мода и убавина

Бохо стил – за оние девојки кои мразат актуелни модни правила!

Бохо стилот е синоним за оние кои живеат неконвенционално, без одредени правила, а најповеќе ги опфаќа оние уметничките души.

Доколку и вие сте љубител на бохо стилот, погледнете ги следните парчиња кои во вас ќе ја разбудат креативната енергија.

GOLD
To Top