Новости

Мода и убавина

Бохо чанти – За стилско лето

Чантите се неизбежен аксесоар за секоја сезона, па без нив не можеме ни во лето. А за стилско лето, наш предлог се чантите со бохо стил.

Колоритни, со реси, везови и различни материјали… Најдете го моделот кој вам најповеќе ви одговара иако ние би рекле дека чантите – пликови се нашиот фаворит.

Евротип
SNBROKER
To Top