Новости

Мода и убавина

Версаче колекцијата на чанти за оваа сезона, навистина изненадува!

Од неодамна коментиравме за инспирацијата за пролетта и летото за 2020 на овој познат бренд.

Свежи бои и многу зеленило и пределите на џунглата се места од кои во последно Версаче црпи идеи за своите дизајни. Слично се случува и со чантите кои тие ги презентираа и веќе се достапни.

GOLD
To Top