Новости

Мода и убавина

Винтиџ фризури – минатото е денес во тренд!

Денешниве трендови се повеќе го враќаат минатото. И тоа не се случува само во поглед на парчињата облека кои ја враќаат класиката на модниот пиедестал, туку истото се случува и со фризурите.

Деновиве најактуелни се фризурите од дваесеттите, четириесеттите, педесеттите.

Инспирирајте се од нашите предлози подолу и дајте му шарм на презентот со класичниот изглед од минатото.

Евротип
Евротип
To Top