Новости

Мода и убавина

Високите потпетици изгледа дека одат во минатото!

Се поверојатно е дека високите потпетици одат во минатото!

Доказ се пониските топуци кои ги заменуваат високите и танки неудобни чевли.

Овие модели го нудат спротивното, а изгледаат исто толку феноменално и привлечно како што тоа го оравеа штиклите.

GOLD
To Top