Новости

Мода и убавина

Во бело – елегантни, класични и моќни! Аутфит за деловни жени!

Белата боја беше знак на деветственост, нежност, кревкост. Ама работите се менуваат.

Денес, се повеќе оваа боја значи нешто друго. Преку овие комбинации, белата боја дамите ги претставува како моќни, полни со жар, енергија, самоувереност, па дури и надменост.

Црвената беше најсилната боја во спектарот, но некако и нежните бои знаат да полудат и да станат она што до сега не се!

Овој аутфит алудира на идеи за оние деловните жени, но и оние кои ја чувствуваат таа несекојдневност.

GOLD
To Top