Новости

Мода и убавина

Во боите на летото – Модни парчиња кои потсеќаат само на оваа сезона!

Во големите горештини под жешкото сонце, една вистинска дама треба да знае да чекори над огнениот асвалт и токму таа да биде онаа што ќе и даде свежина на целиот тој пламен.

Одберете бои кои асоцираат на лето и кои истовремено ви асоцираат на нешто што во моментот би ве освежило. Бојата на портокалот, на лимонот, бојата на морето се само едни од асоцијациите кои потсеќаат само на оваа сезона. Погледнете ги моделите кои пленат со таа свежина и ја разбиваат монотонијата.

 

Евротип
Евротип
To Top