Новости

Мода и убавина

Впечатливи и издвоени од „толпата“ – Мини, романтични, а сепак драматични сексапилни фустани

Трендовите повикуваат на малку поинакви модели од овие кои во продолжение ќе ги погледнете, но ние повикуваме да се издвоите од толпата и да воодушевувате со овие мини, впечатливи и романтични фустани кои сепак од своја страна ќе направат да зрачите со самодоверба и неизбежен сексапил.
Драматичноста можеби повеќе се очекува од тантелата која се наоѓа во долниот дел од ваквиот крој на овој модел и лесниот материјал кој дозволува лелеаво да паѓа надолу. Предимензионираните ракави се експонирани во долниот дел на рацете за разлика од останатите трендови од дизајнерите и брендовите кои ваквиот ефект го прават кај рамениците. Како и да е, нам ни се допаднаа токму поради нивната драматична страна која ќе направи да зачите со самодоверба и да шармирате во уличната мода.

GOLD
To Top