Новости

Мода и убавина

Вторник – опуштени во бело! – моден предлог за топлите денови

Белата е најсигурна варијанта со која далеку од тоа дека нешто би погрешиле. Белиот фустан особено би бил препорачлива варијанта од категоријата „must have“ која би требало да си ја означите внатре во вашиот плакар.

Модата е инспирација, модата е расположение, приказна што се крие зад парчето облека. Денешниот наш предлог е белата боја која зрачи со елеганција, едноставна и вонвременска класика, а поради лесните материјали кои се носат во пролетните и летните денови под жешкото сонце, ќе изгледате опуштени во вашиот кежуал изглед.

GOLD
To Top