Новости

Мода и убавина

Годинава овој аксесоар ја заменува зимската капа

Станува збор за шалот кој до пред некое време беше незамисливо да ја има улогата на капа.

Се чини дека модата од педесеттите и ретро изгледот се враќаат, па и марамата околу главата е исто така актуелна, а истата во комбинација со очила за сонце е најголемиот погодок штом станува збор за модниот тренд за оваа година.
Конечно ја имаме совршената комбинација за целосно топло, а и модерно.

Евротип
Евротип
To Top