Новости

Мода и убавина

Долниот веш, неминовен составен дел од совршените венчаници

Подготовките за една венчавка, (од женски аспект) бараат вложување на многу труд. Идната невеста, на чекорот помеѓу станувањето на жена од девојка, внимава на сите детали освен фустанот или венчаницата што ни е првата асоцијација за свадба. Важни се аксесоарите во косата, накитот, превезот, шминката, чевличките…

Но, една девојка треба да внимава и да посвети внимание на долниот веш. Иако не се гледа, тој и тоа како е составен дел од комплетната убавина. Еве кој долен веш е популарен за оваа година.

Чипката како украсен детал

Женски комбинизон и романтични варијанти

Корсет

Розеви и нуди нијанси

Боди модел

СН Брокер
To Top