Новости

Мода и убавина

Долче и Габана со модни аксесоари и впечатлив накит за 2021

Шарениот принт, екстгравагантната колоритност и впечатливоста се нештата по кои се препознава Долче и Габана.

Брендот се пофали со новата колекција на одредени аксесоари за 2021 која исто така изобилува со шарени принтови кои се нагласуваат на марамаите како моден додаток за на главата, полка точки, цветни детали, цветните ленти и се разбира впечатливиот и масивен накит. Слоевитите огрлици и бисерите во предимензионирана форма се исто така дел од шармот на овој бренд.

GOLD
To Top